Paula den Blanken

8 weken Bikini plan

Wil jij deze zomer vol vertrouwen in je bikini over het strand wandelen?

Laat me je vragen

Ben jij die vrouw die altijd twijfelt over haar lichaam wanneer jij jezelf weer mag tonen in een bikini?

Zo ja, dan ga je hier de oplossing vinden. Ik ga je uitleggen hoe jij door de juiste combinatie van voeding, training en mindset kan stralen in je bikini!
 
Zodat je zelfs complimenten gaat krijgen over jouw figuur en hoe goed je eruit ziet. 
 
Hoe zou jij het vinden dat je niet alleen in je bikini, maar in je dagelijkse kleding er ook fantastisch uitziet? Geen te strakke kleding meer, niets meer hoeven te verhullen. Nee, jij mag er zijn en hoe!

In 8 weken naar een bikini lichaam?
Hoe dan?

Met een compleet trainingsprogramma voor 8 weken per dag uitgewerkt.

Je weet exact wat je moet trainen, in welke volgorde, wanneer, in welk tempo en hoeveel rust je tussen de sets hebt.

Met een stappen plan voor elke oefening voor maximaal resultaat inclusief foto's.

Met een duidelijke uitleg hoe je jouw eigen caloriebehoefte kan berekenen, hoe je kan afvallen en strakker kan worden en een uitleg hoe jij je eigen perfecte voedingsschema's kan maken.

Met uitgeschreven voedingsschema's voor verschillende gewichtsklassen voor 7 dagen die als doel hebben, vet verliezen! Inclusief boodschappenlijst.

Een uitgebreid stappenplan hoe je de juiste mindset creeërt om je doel WEL te behalen.

Met een eerlijke uitleg over supplementen voor maximaal resultaat. Inclusief kortingcodes!

Je krijgt toegang tot de besloten Facebookgroep van Paula den Blanken - The Sunshine Family - voor al je vragen!

Als je in 8 weken in shape kan komen,

waarom zijn zoveel vrouwen dan uit shape?

"Ik ben zo trots, ik durf weer in bikini!"

Tica Hessing (25)

"Ik begrijp eindelijk hoe voeding werkt"

Suzanne Reekers (29)

"In 8 weken bijna 3 kilo lichter!"

Ciske Vuurpijl (33)

Ik vraag me af,

Herken jij je in deze problemen?

Hoe moeilijk is dit programma om te volgen?
Mijn niveau qua trainen vrij is laag.

​ Alle trainingen zijn uitgeschreven. Je ziet exact wat je moet doen.

​ Alle oefeningen zijn stap voor stap uitgeschreven met foto's erbij hoe je ze moet uitvoeren voor maximaal resultaat.

​ De voeding is uitgelegd met voorbeelden. Je kan dit stap voor stap volgen en je weet exact hoe jij je eigen voedingsschema kan maken. Hiernaast bevat het programma ook uitgeschreven voedingsschema's met boodschappenlijsten.

Ontmoet de schrijver

Wie heeft dit programma gemaakt?

Whoop whoop! Ik ben Paula den Blanken – Transformatie coach, Personal Trainer en Voedingscoach.

Veel vrouwen willen wel afvallen maar toch lukt ze het niet. De afgelopen jaren heb ik alles op alles gezet om vrouwen te begeleiden naar fit en een lichaam hebt waar zij echt happy mee zijn. Sterker nog, ik wil jou ook vol zelfvertrouwen over het strand laten lopen met een grote glimlach op je gezicht!

Ik begeleid alleen vrouwen. Dit is een heel bewuste keuze. Zowel in binnen en buitenland heb ik hiervoor opleidingen gevolgd. Want het vrouwenlichaam werkt toch echt heel anders dan het mannenlichaam. Elke dag blijf ik dit weer fascinerend vinden!

Door middel van evidence based krachttraining, persoonlijk en onderbouwde voedingsbegeleiding, no-nonsense mentale coaching en praktische handvatten help ik gedreven vrouwen om letterlijk mentaal en fysiek krachtiger in het leven te staan. Dit doe ik zowel on- als offline.

Met dit e-book wil ik iedereen de toegang geven tot mijn kennis. En vooral resultaten laten behalen, dit is waarom jij je over een paar weken weer veel vrijer en fijner voelt in je bikini. Jouw lichaam uit zich in hoe lekker jij in je vel zit.

Veel liefs, Paula den Blanken

Leuk Paula, maar...

Hoeveel kost dit programma?

Een betere vraag zou zijn? Hoeveel ben jij bereid om te betalen voor jouw shape van deze zomer?

Denk daar is eerlijk over na. Een gemiddelde Personal Trainer in Nederland kost 50 euro per uur. 
 
3x per week is € 150.  8 weken verder en je bent € 1200 verder. 
 
Want dit krijg je er allemaal bij… 
 

Jouw bikini lichaam met de hulp van dit programma voor

€29,95!

Dit is de prijs voor 6 drankjes tijdens je vakantie, die vakantie waar jij vol zelfvertrouwen in je bikini loopt zonder je zorgen te maken! En als je behoorlijk je best gaat doen, wie weet krijg je die drankjes wel van iemand anders (-:

Veel gestelde vragen:

Het 8 weken Bikini Plan is een digitaal product in de vorm van e-books en overige bestanden. Er wordt dus GEEN product bij je thuisadres geleverd. Na aankoop ontvang je een email met het E-book in je mailbox. Je ontvangt deze in PDF formaat. Dit betekent dat je het 8 weken Bikini Plan op al je favoriete devices kan bekijken, zoals smartphone, tablet, e-reader of laptop.

Op de betaalpagina van Paypro kunt u betalen middels iDeal, Paypal en bekende creditcards zoals Mastercard en VISA. Voor Belgische klanten is er de mogelijkheid om te betalen middels Bancontact/Mister Cash.

Als jij besloten hebt om het 8 Weken Bikini Plan aan te schaffen dan ga je via één van de koop knoppen op deze pagina naar de betaalpagina. Deze betaalpagina is van Paypro. Wij gebruiken deze provider om onze betalingen te regelen. We werken al langere tijd met Paypro en hebben voor hen gekozen vanwege hun betrouwbaarheid. U bent er dus 100% van verzekerd dat u veilig betaald. Na een succesvolle betaling ontvangt u van ons direct een e-mail met daarin het E-book als bijlage.

Het 8 Weken Bikini Plan wordt geadviseerd voor de leeftijden 18 t/m 45 jaar.

Het programma is gebaseerd op minimaal drie keer trainen in de sportschool. Het schema is geschreven voor vijf dagen in de week trainen voor maximaal resultaat.

Van eigenlijk elke oefening in het schema staat een hyperlink naar een filmpje waarin je zien welke oefening het is en hoe je deze moet uitvoeren. Deze filmpjes zijn ook op het YouTube kanaal van Paula te vinden.

Dit programma is geschreven met de achterliggende gedachte dat jij wil afvallen en je lichaam wil shapen.

Het programma bevat voor een week uitgeschreven voedingsschema’s voor vrouwen met het gewicht van 50, 60, 70 en 80 kilo die graag willen afvallen. Bij de uitgeschreven schema’s is geen rekening gehouden met enige vorm van allergieën of vegetariërs en veganisten.

Het proberen en vol goede moet starten. Wanneer je het niet weet is de enige test, het proberen en doen. Dan kom je er vanzelf achter. Mocht je extra vragen hebben over het programma dan kan je Paula altijd een mail sturen via info@pauladenblanken.com.

Nee (-: Als je bij streng denkt aan kip, sla en rijst dan is dit programma niet streng. Wil je resultaat en je maakt gebruik van het de uitgeschreven voedingsschema’s en je wil resultaat dan moet je je hier wel aan houden. Op de vrijdag heb ik 900 calorieën vrij in te vullen gelaten zodat je die kan inzetten naar je behoefte.
Maar misschien veel leuker is om te leren hoe jij je eigen voedingsschema’s kan maken en kan blijven genieten van je favoriete producten!!

Naast het programma krijg je geen coaching. Wel heb je de mogelijkheid om in de besloten Facebookgroep je vragen te stellen die je hebt over voeding en training.

Naast het programma krijg je geen coaching. Wel heb je de mogelijkheid om in de besloten Facebookgroep je vragen te stellen die je hebt over voeding en training.

Je kan dit programma volgen, blijf goed naar je lichaam luisteren.

Wanneer je gebruik maakt van je eigen voedingsschema maken is er ruimte om cheat meals in te plannen. Zolang je binnen je caloriebehoefte blijft dan dit. Hou er rekening mee dat dit eens per week zal zijn wanneer je echt gaat voor resultaat en qua hoeveelheid deze wel een beperking hebben.
Wil je resultaat en je maakt gebruik van het de uitgeschreven voedingsschema’s en je wil resultaat dan moet je je hier wel aan houden. Op de vrijdag heb ik 900 calorieën vrij in te vullen gelaten zodat je die kan inzetten naar je behoefte.

Na dit programma kan je overstappen op het In90DagenFit programma of wanneer je meer behoefte hebt aan directe begeleiding, meer verdieping en nog meer resultaat dan is coaching bij Paula den Blanken een goede optie.

Mail je vraag naar info@pauladenblanken.com en je ontvangt binnen 24uur een reactie op je mail.