Deze transformatie is mindblowing, die wil je niet missen!

Het is altijd zoveel leuker dat je van een Sunshine hoort hoe ze het Sunshine coaching traject ervaart
dan dat ik er zelf over vertel. KLIK HIER

In 2019 had ik met Toi het kennismakingsgesprek om Sunshine te worden. Eind 2020 deed ze mee aan de Sunshine fotoshoot. En yesss! Ook gaat ze weer meedoen aan de Winter Sunshine shoot in december 2021! Ze is vol weer in de voorbereiding daarvoor! Zo leuk!

Denken in mogelijkheden, het gaat om de andere emoties die je wil ervaren.

In het intakegesprek is altijd één van mijn eerste vragen; waarom wil je
graag een fijn en fit lichaam?

Haar antwoord; ik wil graag stralen op mijn 40ste verjaardag in 2020 ☀️

Fantastisch mooi en concreet doel!

Want uiteindelijk gaat het nooit om de kilo's (no worries, dat gaan we regelen voor je als je je voor 1000% inzet en gaat voor de

Je zekerder, vrijer, sterker, trotser en stralender voelen,

dat is wat ik vrouwen graag wil geven! Zo ook Toi!
En wauw, als je haar voor en na foto’s bekijkt, zie je wat ik bedoel! En de foto in het rode pak gemaakt op haar 40ste verjaardag dan is het zo mooi om de transformatie niet alleen van haar lichaam te zien. Maar ook als een veel stralendere en een mega energieke vrouw!!!

En dat is wat ik elke Sunshine wil geven. Die mega smile op haar gezicht omdat ze trots is wie ze is, hoe sterk en krachtig ze zichzelf voelt. Haar grenzen kent en durft aan
te geven omdat ze weet dat ze alleen dan veel meer te geven geeft aan haar omgeving.

Toi reist voor haar werk de hele wereld over – nu natuurlijk tijdelijk niet meer (-: Tijdens het Sunshine cochingstraject kijken we naar jouw rituelen, leefstijl en naar de mogelijkheden wat vooral wel kan in plaats van niet. Want alleen dan kan je het volhouden en zal je nooit meer jojo-en.

Toi zat de ene week in Hong Kong, Singapore, week later weer in Bulgarije en een week later weer in London voor veel externe meetings. In zulke situaties kan je lang niet altijd je voeding bijhouden en is trainen verre van ideaal.

Maar juist door te kijken waar je nog wél invloed op hebt, juist wanneer de situaties niet ideaal zijn, is het gaaf om te kijken naar wat wel mogelijk is om te zorgen dat je WEL je doel behaalt! Dat is wat we tijdens deze periode niet anders doen. Ook NU kan je mega resultaat behalen, al is de situatie niet ideaal. Ik zeg altijd maar zo: het leven is niet gemaakt om ideaal te zijn. Jij bent ervoor om het zo ideaal mogelijk te maken.

Ik ben mega trots op Toi en wil ook trots op jou zijn. Lees jij dit en wil jij je ook graag fitter en stralender voelen? Weer in kleding
passen, je mega energiek voelen en écht stralen. En ondertussen de rust ervaren en gewoon nog wel chocola kunnen blijven eten?

Gun je jezelf coaching? Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie!

Hele fijne dag, maak er een mooie van!

Warme zonnestraal jouw kant op!

Paula

Geef een reactie