Doe samen met 100 vrouwen mee! 
Aan het 'In 90 Dagen Fit' 
Programma
En blijf genieten van Tony's Chocolonely!
SNEL RESULTAAT
Het programma is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke principes zoals kcal cycling, refeeds, gevorderde trainingstechnieken en HIIT trainingen voor snel resultaat.
EEN STRAK EN FIT LICHAAM
Tientallen onderzoeken en wetenschappelijke studies ondersteunen de methodes die voor dit programma worden gebruikt om 200% tot 500% meer vet te verbranden en spieren de behouden!
GEGARANDEERD RESULTAAT 
Ik ben overtuigd van dit programma. Mocht je toch geen resultaat hebben geboekt maar wel het programma volledig hebben gedaan dan krijg je je geld terug!
Voel je energiek, mooi, geliefd en mega zelfverzekerd!
GEMAAKT-VOOR-JOU
Het programma voor een Fit lichaam 
Wil jij een fantastisch leven, je weer Fit & Energiek voelen en mentaal weer sterker zijn? De regie van je leven in handen nemen, weer in de spiegel kijken met een grote smile omdat je echt happy met jezelf bent? Weten hoe voeding 'werkt' en daardoor keuzes kunnen maken die jou helpen naar een super Fitte jou? 

Oehhhh, maar we zijn vrouwen en willen ook nog blijven genieten van bijvoorbeeld een reep Tony's Chocolonely in de week of anders lekkers? Maar dan ook echt genieten zonder schuldgevoel omdat je weet dat het je Fitte jou niet in de weg hoeft te staan. 

Omdat deze combinatie voor mij een onderdeel van geluk zijn heb ik dit programma geschreven. 

Ik had genoeg van de programma's die of super streng en niet vol te houden zijn (tenminste niet voor mij (-:), vol fabels bevatten, workoutprogramma's die geen logische opbouw hebben en niet op de wetenschap zijn gebaseerd. Ik had genoeg van de media die de kern van gezond zijn super ingewikkeld maakt, en de simpele basis uit het oog heeft verloren. 

So.....
WELKOM bij het 'In 90 Dagen Fit' programma waarmee jij wel je lichaam in een korte tijd kan krijgen dat je wil hebben. Met een duidelijke uitleg over hoe voeding werkt, hoe je kan afvallen als je dat zou willen, het vervolg op de Tony's Guide. Hoe je voeding lekker, simpel en leuk kan houden en ondersteunend is aan het behalen van jouw mooie lichaam. 

Het programma bevat trainingen met een logische opbouw om in zo kort mogelijk tijd zoveel mogelijk progressie te behalen waarbij techniek een belangrijk onderdeel is. Geen lange cardiosessies maar effectieve trainingen om je conditie een mega boost te geven en je kracht enorm toeneemt. Alle trainingen zijn uitgeschreven en elke van elke oefening is een video zodat jij alleen maar hoeft te doen. Net te veel nadenken, alleen maar doen. Want het leven is bedoelt om leuk te zijn! En energie is fantastisch (-:

Anders dan andere programma's om een Fit lichaam te krijgen is dit een lange termijn oplossing. Dit omdat ik je niet alleen 90 Dagen ga begeleiden via dit programma, maar ik geef je vooral ook kennis zodat je na de 90 Dagen zelfstandig verder kan om dat lichaam over 90 dagen te onderhouden of een nieuw doel te zetten. 

De 90 Dagen Fit programma bevat meer dan 70 workouts voor in de sportschool, 7 dagen uitgeschreven voedingsschema's voor vrouwen van 50, 60, 70, 80 en kg waarbij vanaf 60 kilo er rekening mee is gehouden om vetmassa te verliezen. En he....die Tony's is er gewoon in verwerkt (-: Ook bevat het programma een supplementen guide met eerlijke eerlijke informatie wat wel en niet werkt. Samen met alle vrouwen zitten we in een besloten Facebookgroep waar je al je vragen kan stellen en elkaar kunnen motiveren. Het belangrijkste is de kennis die ik je geef zodat je gezonde fitte lichaam kan stralen. 

Het is tijd om snel je transformatie aan te gaan en je Fitter te voelen dan ooit te voren met een prachtig lichaam waar je trots op bent....voor ALTIJD! 

Ik kan niet wachten om te starten!
EEN workout, EEN maaltijd, EEN dag per keer 
#LITTLESTEPS #AMAZING DIFFERENCE
GEBASEERD
op de laatste onderzoeken voor het transformeren van je fysiek 
Waarom is dit 'In 90 Dagen' Programma zo
"UNIEK" 
Geen Resultaat Geld terug garantie!

Ik beloof je niet alleen resultaat met dit programma, ik garandeer je het! Volg strikt het plan en wordt fitter, sterker, sneller voor veel meer energie. Resultaat van het fitter worden is verlaging van het vetpercentage en in centimeters. Zo niet, dan krijg je het bedrag terug!



Specifiek voedingsplan, macrolijsten en boodschappenlijsten 
Ik haat saaie voeding, het leven moet leuk en lekker zijn. Wat mensen ook zeggen, je kan een fit lichaam krijgen en nog steeds lekker eten en je Tony's Chocolonely eten. Tijdens dit programma ga ik je leren hoe je lekker eten verwerkt in je plan om nog steeds je doel te behalen. Het voedingsschema gebaseerd op macro's  past overigens prima in een Paleo, Glutenvrij, Intermittent Fasting en/of vegetarisch dieet. 

Geavanceerd supplementen protocol
Ook al is het gebruik van supplementen optioneel, je krijgt bij aanschaf van het programma een geavanceerd supplementen protocol volgens de laatste wetenschappelijke onderzoeken. Supplementen kunnen bijdragen aan vetverbranding, spiertoename, metabolisme en bijvoorbeeld je hormoonhuishouding. Wanneer neem je de supplementen, hoeveel en welke functie kunnen ze hebben? Het is allemaal is het protocol verwerkt. 

Dagelijkse support en motivatie!
Je doet dit programma niet alleen, een belangrijk onderdeel van resultaat is motivatie en het samen doen. PERSOONLIJKE en bijna DAGELIJKSE motivatie krijg je van mij maar ook van alle mede Fitters die meedoen aan het programma. In een besloten Facebookgroep kan je alle vragen stellen die je hebt en ik, of een mede Fitter, beantwoord je vraag. In deze groep kan je je resultaten en ervaringen delen en heel veel motivatie vinden. You're not alone!

Geheel uitgewerkt stappenplan

  •  Het workout programma is geschreven speciaal voor vrouwen met als doel een Fit en gezond lichaam; optimalisatie van je conditie, maximale vetverbranding met behoud van spiermassa.
  •  Het workout programma is opgebouwd in drie fases van vier weken met een logische opbouw voor maximaal resultaat met focus op billen, benen, buik en armen.
  •  Het plan bevat High Intensity Interval Trainingen om de vetverbranding extra te stimuleren en voor een veel betere conditie - HIIT trainingen zorgen ervoor dat je nog 48uur na je training vet verbrand (sounds well right!)
  •  Je kan gelijk beginnen met trainen ook al ben je nog nooit in de sportschool geweest, het is is geheel uitgeschreven, inclusief alle termen die worden gebruikt, en van elke oefening zijn filmpjes gemaakt zodat je deze gewoon kan nadoen en je de oefeningen niet bij naam hoeft te kennen. 
  •  Met het supplementen protocol kan je zelf bepalen of je het programma wil doen met het gebruik van supplementen voor eventueel meer resultaat.
  •  Het leven moet leuk en lekker blijven! Het programma bevat stap voor stap uitleg hoe jij je eigen voedingsschema kan opstellen wat je doel en je eetbehoefte ondersteunt zodat jij je doel kan behalen en nog steeds van je lekkere maaltijden kan genieten!
  •  Wanneer je je vandaag inschrijft krijg je een 7 dagen uitgeschreven voedingsschema gebaseerd op je gewicht, je calorie en macro behoefte met caloriecycling zodat je in het weekend meer kan eten en vrijer bent in je keuze! Dus heb je geen zin om zelf een schema te maken, geen probleem, ik heb ze al voor je gemaakt!
  •  Bij het programma ontvang je ook de boodschappenlijsten bij de voedingsschema's voor 50, 60, 70, 80 en 90kg.
  •  En heb je toch nog een vraag? Dan kan je je vraag over 'niets is te gek!' vragen in de Privé Facebookgroep of per mail. Binnen 24uur heb je een reactie! We doen dit samen, je bent niet alleen!
Start NU!!!
Tegen een speciale prijs
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
Van 87 euro
Nu voor 27 euro!
Word Fit en blijf genieten van je favoriete eten!
KRIJG TOEGANG
tot de besloten Facebookgroep
Buiten het In 90 Dagen Fit' programma krijg je ook toegang tot de besloten Facebookgroep behorende bij het programma. Het grootste gedeelte van de dag spendeer ik op de Facebookpagina (love my job!) om jouw De groep is bedoelt om elkaar te motiveren en tips & tricks te delen om samen te gaan voor SUCCES! Ontmoet nieuwe fitness-minded vrouwen die ook Fit willen worden, samen je doel bereiken is gemakkelijker dan alleen!  We doen dit samen! 

Ik heb ontzettend veel zin om je te ontmoeten op de FB pagina!
Op naar een Fit lichaam in 90 dagen en anders...
 Niet goed geld terug garantie!!
Dit programma is gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken in combinatie met mijn eigen jarenlange ervaring in de fitness. Ben je aan het eind van de 90 dagen niet fitter, sneller of gedaald in gewicht en/of centimeters en heb je wel het gehele programma aantoonbaar uitgevoerd? Dan krijg je zeker je geld gewoon terug (al weet ik dat dit niet gaat gebeuren)!
En hé......Even goede vrienden erna!!
Start NU!!!
Tegen een speciale prijs
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
Van 87 euro
Nu voor 27 euro!
Veelgestelde vragen
Hoeveel val ik af tijdens de 'In 90 Dagen Fit'  programma? 
Zoals altijd verschilt dit erg per persoon. Bijvoorbeeld een persoon van 100 kilo valt naar verhouding meer af dan iemand die 60 kilo weegt. Het hangt ook af hoe hard je traint en hoe strikt je met je voeding bent etc. etc. 

Maar het meeste wat iemand tot nu toe in 90 dagen met dit programma is afgevallen is 10 kilo, echter was zij gefocust op puur afvallen. Dit is niet slecht he voor 90 dagen! (ben ik ook heel trots op!) Maar elk programma kan je laten afvallen, en dit programma is niet daarvoor gemaakt. 
Ik heb mij op de volgende drie punten gefocust bij het maken van dit programma;
- Een gezond lichaam van binnen dat goed functioneert (metabolisme, hormoonbalans etc. ) 
- Een platte buik, ronde billen oftewel een atletisch lichaam (dus met spierbehoud!) in plaats van alleen maar dun. Fitter, sneller, sterker, vrouwelijker!
- Een leuk leven, dus wel met een lekker Tony's op z'n tijd, of M&M's of......?!
Is er van elke workout & oefening een video? 
JA! Elke oefening is gefilmd zodat je kan zien welke oefening het is en hoe je deze moet uitvoeren. In het e-book staat bij elke oefening een link naar het filmpje. 
Moet ik supplementen nemen? 
NOPE! Zeker niet! Alle supplementen zijn optioneel en kunnen een toegevoegde waarde hebben op het eindresultaat. Ze zijn zeker geen vervanging voor een maaltijd of workout! Veel mensen behalen zonder het gebruik van supplementen geweldige resultaten, ze zijn geheel optioneel. 
Krijg ik het programma digitaal opgestuurd of per post? 
je ontvangt het alle onderdelen van het programma in PDF per mail toegestuurd direct na de betaling. Je krijgt niets thuis opgestuurd, wel zijn de PDF's opgemaakt dat je ze zelf kan printen. 
Word ik gesupport? 
Zeker! En dit vind ik heel belangrijk onderdeel! In maximaal 24 uur wordt je toegevoegd in een besloten Facebookgroep waar alle deelnemers aan deelnemen. Op deze pagina geef ik je tips en kan je mij elke vraag stellen die je hebt welke ik binnen 24 uur reageer.  Ook kan je op de pagina elkaar motiveren, en ervaringen & resultaten delen! Hiernaast ontvang je van mailtjes van mij over de trainingen, voeding maar ook tips hoe je je trainingen en voeding kan plannen, elk onderwerp om jouw zoveel mogelijk resultaat te laten behalen!
Start NU!!!
Tegen een speciale prijs
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
Van 87 euro
Nu voor 27 euro!
Referenties / Bronnenlijst voor het product 'In 90 Dagen Fit' programma
1. Stewart, T.M., D.A. Williamson, and M.A. White, Rigid vs. flexible dieting: association with eating disorder symptoms in nonobese women. Appetite, 2002. 38(1): p. 39-44.
2. Sho, H., History and characteristics of Okinawan longevity food. Asia Pac J Clin Nutr, 2001. 10(2): p. 159-64.
3. Helms, E.R., A.A. Aragon, and P.J. Fitschen, Evidence-based recommendations for natural bodybuilding contest preparation: nutrition and supplementation. J Int Soc Sports Nutr, 2014. 11: p. 20.
4. Hall, K.D., What is the required energy deficit per unit weight loss? Int J Obes, 2007. 32(3): p. 573-6.
5. Hall, K.D. and C.C. Chow, Why is the 3500 kcal per pound weight loss rule wrong? International journal of obesity (2005), 2013. 37(12): p. 10.1038/ijo.2013.112.
6. Carpentier, A.C., Acute Adaptation of Energy Expenditure Predicts Diet-Induced Weight Loss: Revisiting the Thrifty Phenotype. Diabetes, 2015. 64(8): p. 2714-2716
7. Helms, E.R., A.A. Aragon, and P.J. Fitschen, Evidence-based recommendations for natural bodybuilding contest preparation: nutrition and supplementation. J Int Soc Sports Nutr, 2014. 11: p. 20.
8. Ainsworth, B.E., et al., Compendium of physical activities: classification of energy costs of human physical activities. Medicine and science in sports and exercise, 1993. 25(1): p. 71-80.
9. Wilson, J.M., et al., Concurrent training: a meta-analysis examining interference of aerobic and resistance exercises. J Strength Cond Res, 2012. 26(8): p. 2293-307
10. Hawley, J.A., Molecular responses to strength and endurance training: are they incompatible? Applied Physiology, Nutrition, and Metabolism, 2009. 34(3): p. 355-61
11. Gergley, J.C., Comparison of two lower-body modes of endurance training on lowerbody strength development while concurrently training. Journal of Strength and Conditioning Research, 2009. 23(3): p. 979
12. Burgomaster, K.A., et al., Similar metabolic adaptations during exercise after low volume sprint interval and traditional endurance training in humans. Journal of Physiology, 2008. 586(1): p. 151-60
13. Balabinis, C.P,, et al., Early phase changes by concurrent endurance and strength training. Journal of Strength and Conditioning Research, 2003. 17(2): p. 393-401
14. Borsheim, E. and R. Bahr, Effect of exercise intensity, duration and mode on postexercise oxygen consumption. Sports Med, 2003. 33(14): p. 1037-60.
15. Lysholm, J. and J. Wiklander, Injuries in runners. The American Journal of Sports Medicine, 1987. 15(2): p. 168-171.
16. Garthe, I., et al., Effect of nutritional intervention on body composition and performance in elite athletes. Eur J Sport Sci, 2013. 13(3): p. 295-303.
17. Williams, M.H., Nutrition for health, fitness, & sport. 2005: McGraw-Hill Science Engineering.
18. Levine, J.A., N.L. Eberhardt, and M.D. Jensen, Role of Nonexercise Activity Thermogenesis in Resistance to Fat Gain in Humans. Science, 1999. 283(5399): p. 212-214
19. Maltais, M.L., et al., Effect of Resistance Training and Various Sources of Protein Supplementation on Body Fat Mass and Metabolic Profile in Sarcopenic Overweight Elderly Men: A Pilot Study. Int J Sport Nutr Exerc Metab, 201.
20. Forbes, G.B., Body fat content influences the body composition response to nutrition and exercise. Annals of the New York Academy of Sciences, 2000. 904(1): p. 359-65.
21. Peterson, M.D., M.R. Rhea, and B.A. Alvar, Applications of the dose-response for muscular strength development: a review of meta-analytic efficacy and reliability for designing training prescription. J Strength Cond Res, 2005. 19(4): p. 950-8
22. Ogasa.wara, R., et al., Effects of periodic and continued resistance training on muscle CSA and strength in previously untrained men. Clin Physiol Funct Imaging, 2011. 31(5): p. 399-404.
23. Bilsborough, S. and N. Mann, A review of issues of dietary protein intake in humans. International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism, 2006. 16(2): p. 129.
24. Lemon, P.W., Beyond the zone: Protein needs of active individuals. Journal of the American College of Nutrition, 2000. 19(suppl 5): p. 513S-21S.
25. Millward, D.J., Macronutrient intakes as determinants of dietary protein and amino acid adequacy. Journal of Nutrition, 2004. 134(6): p. 1588S-96S.
26. Elia, M., R.J. Stubbs, and C.J. Henry, Differences in fat, carbohydrate, and protein metabolism between lean and obese subjects undergoing total starvation. Obes Res, 1999. 7(6): p. 597-604.
27. Saudek, C.D. and P. Felig, The metabolic events of starvation. American journal of medicine, 1976. 60(1): p. 117-26.
28. Helms, E.R., et al., A Systematic Review of Dietary Protein During Caloric Restriction in Resistance Trained Lean Athletes: A Case for Higher Intakes. International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism, 2014. 24(2).
29. Murphy, C.H., A.J. Hector, and S.M. Phillips, Considerations for protein intake in managing weight loss in athletes. European Journal of Sport Science, 2014. 15(1): p. 21-28.
30. Phillips, S.M. and L.J. Van Loon, Dietary protein for athletes: from requirements to optimum adaptation. J Sports Sci, 2011. 29 Suppl 1: p. S29-38.

31. Walberg, J.L., et al., Macronutrient content of a hypoenergy diet affects nitrogen retention and muscle function in weight lifters. Int J Sports Med, 1988. 9(4): p. 261-6.
32. Mettler, S., N. Mitchell, and K.D. Tipton, Increased protein intake reduces lean body mass loss during weight loss in athletes. Medicine and Science in Sports and Exercise, 2010. 42(2): p. 326-37.
33. Longland, T.M., Effect of Dietary Protein Intake on Body Composition Changes During Intense Training in an Energy Deficit, in Kinesiology. 2014, McMaster University.
34. Helms, E.R., et al., High-protein, low-fat, short-term diet results in less stress and fatigue than moderate-protein moderate-fat diet during weight loss in male weightlifters: a pilot study. Int J Sport Nutr Exerc Metab, 2015. 25(2): p. 163-70.
35. Pasiakos, S.M., et al., Effects of high-protein diets on fat-free mass and muscle protein synthesis following weight loss: a randomized controlled trial. FASEB Journal, 2013. 27(9): p. 3837-47.
36. Dudgeon, W.D., E.P. Kelley, and T.P. Scheett, Effect of Whey Protein in Conjunction with a Caloric-Restricted Diet and Resistance Training. The Journal of Strength & Conditioning Research, 2015. Publish Ahead of Print.
37. Tipton, K.D. and R.R. Wolfe, Protein and amino acids for athletes. Journal of Sports Sciences, 2004. 22(1): p. 65-79.
38. Antonio, J., et al., A high protein diet (3.4 g/kg/d) combined with a heavy resistance training program improves body composition in healthy trained men and women--a follow-up investigation. J Int Soc Sports Nutr, 2015. 12: p. 39.
39. Antonio, J., et al., The effects of consuming a high protein diet (4.4 g/kg/d) on body composition in resistance-trained individuals. J Int Soc Sports Nutr, 2014. 11: p. 19.
40. Horswill, C.A., et al., Weight loss, dietary carbohydrate modifications, and high intensity, physical performance. Med Sci Sports Exerc, 1990. 22(4): p. 470-6.
41. Jacobs, I., P. Kaiser, and P. Tesch, Muscle strength and fatigue after selective glycogen depletion in human skeletal muscle fibers. European Journal of Applied Physiology and Occupational Physiology, 1981. 46(1): p. 47-53.
42. Leveritt, M. and P.J. Abernethy, Effects of Carbohydrate Restriction on Strength Performance. Journal of Strength and Conditioning Research, 1999. 13(1): p. 52-7.
43. Willoughby, D.S., J.R. Stout, and C.D. Wilborn, Effects of resistance training and protein plus amino acid supplementation on muscle anabolism, mass, and strength. Amino Acids, 2007. 32(4): p. 467-77.
44. Candow, D.G., et al., Effect of whey and soy protein supplementation combined with resistance training in young adults. Int J Sport Nutr Exerc Metab, 2006. 16(3): p. 233-44.
45. Cribb, P.J., et al., Effects of whey isolate, creatine, and resistance training on muscle hypertrophy. Med Sci Sports Exerc, 2007. 39(2): p. 298-307.
46. Hoffman, J.R., et al., Effect of a proprietary protein supplement on recovery indices following resistance exercise in strength/power athletes. Amino Acids, 2010. 38(3): p. 771-8.
47. Hoffman, J.R., et al., Effect of protein-supplement timing on strength, power, and body-composition changes in resistance-trained men. Int J Sport Nutr Exerc Metab, 2009. 19(2): p. 172-85.
48. Hoffman, J.R., et al., Effect of Protein Intake on Strength, Body Composition and Endocrine Changes in Strength/Power Athletes. Journal of the International Society of Sports Nutrition, 2006. 3(2): p. 12-18.
49. Paolisso, G., et al., Advancing age and insulin resistance: new facts about an ancient history. Eur J Clin Invest, 1999. 29(9): p. 758-69.
50. Kumar, V., et al., Age-related differences in the dose–response relationship of muscle protein synthesis to resistance exercise in young and old men. The Journal of physiology, 2009. 587(1): p. 211-217.
51. Manini, T.M., Energy Expenditure and Aging. Ageing research reviews, 2010. 9(1): p. 1.
52. Franz, M.J., So Many Nutrition Recommendations—Contradictory or Compatible? Diabetes Spectrum, 2003. 16(1): p. 56-63.
53. Feinman, R.D., et al., Dietary carbohydrate restriction as the first approach in diabetes management: Critical review and evidence base. Nutrition, 2015. 31(1): p. 1-13.
54. Hall, Kevin D., et al., Calorie for Calorie, Dietary Fat Restriction Results in More Body Fat Loss than Carbohydrate Restriction in People with Obesity. Cell Metabolism. 22(3): p. 427-436.
55. Cornier, M.A., et al., Insulin sensitivity determines the effectiveness of dietary macronutrient composition on weight loss in obese women. Obesity Research, 2005. 13(4): p. 703-9.
56. Danadian, K., et al., Insulin sensitivity in African-American children with and without family history of type 2 diabetes. Diabetes Care, 1999. 22(8): p. 1325-9.
57. Arslanian, S.A., et al., Family history of type 2 diabetes is associated with decreased insulin sensitivity and an impaired balance between insulin sensitivity and insulin secretion in white youth. Diabetes Care, 2005. 28(1): p. 115-9.
58. Svendsen, P.F., et al., Obesity, body composition and metabolic disturbances in polycystic ovary syndrome. Hum Reprod, 2008. 23(9): p. 2113-21.
59. Awdishu, S., et al., Oligomenorrhoea in exercising women: a polycystic ovarian syndrome phenotype or distinct entity? Sports Med, 2009. 39(12): p. 1055-69.
60. Bermon, S., et al., Serum Androgen Levels in Elite Female Athletes. The Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism, 2014. 99(11): p. 4328-4335.

61. Rickenlund, A., et al., Hyperandrogenicity is an alternative mechanism underlying oligomenorrhea or amenorrhea in female athletes and may improve physical performance. Fertil Steril, 2003. 79(4): p. 947-55.
62. Mavropoulos, J.C., et al., The effects of a low-carbohydrate, ketogenic diet on the polycystic ovary syndrome: A pilot study. Nutrition & Metabolism, 2005. 2: p. 35-35.
63. Galletly, C., et al., Psychological benefits of a high-protein, low-carbohydrate diet in obese women with polycystic ovary syndrome--a pilot study. Appetite, 2007. 49(3): p. 590-3.
64. Sorensen, L.B., et al., Effects of increased dietary protein-to-carbohydrate ratios in women with polycystic ovary syndrome. Am J Clin Nutr, 2012. 95(1): p. 39-48.
65. Kristensen, M. and M.G. Jensen, Dietary fibres in the regulation of appetite and food intake. Importance of viscosity. Appetite, 2011. 56(1): p. 65-70.
66. Shah, M., et al., Effect of a High-Fiber Diet Compared With a Moderate-Fiber Diet on Calcium and Other Mineral Balances in Subjects With Type 2 Diabetes. Diabetes Care, 2009. 32(6): p. 990-995.
67. Turner, N.D. and J.R. Lupton, Dietary Fiber. Advances in Nutrition: An International Review Journal, 2011. 2(2): p. 151-152.
68. Calton, J., Prevalence of micronutrient deficiency in popular diet plans. Journal of the International Society of Sports Nutrition, 2010. 7(1): p. 24.
69. Sandoval, W.M. and V.H. Heyward, Food selection patterns of bodybuilders. Int J Sport Nutr, 1991. 1(1): p. 61-8.
70. Sandoval, W.M., V.H. Heyward, and T.M. Lyons, Comparison of body composition, exercise and nutritional profiles of female and male body builders at competition. J Sports Med Phys Fitness, 1989. 29(1): p. 63-70.
71. Walberg-Rankin, J., C.E. Edmonds, and F.C. Gwazdauskas, Diet and weight changes of female bodybuilders before and after competition. Int J Sport Nutr, 1993. 3(1): p. 87-102.
72. Bazzarre, T.L., S.M. Kleiner, and M.D. Litchford, Nutrient intake, body fat, and lipid profiles of competitive male and female bodybuilders. Journal of the American College of Nutrition, 1990. 9(2): p. 136-42.
73. Kleiner, S.M., T.L. Bazzarre, and B.E. Ainsworth, Nutritional status of nationally ranked elite bodybuilders. International Journal of Sport Nutrition, 1994. 4(1): p. 54-69.
74. Helms, E.R., A.A. Aragon, and P.J. Fitschen, Evidence-based recommendations for natural bodybuilding contest preparation: nutrition and supplementation. Journal of the International Society of Sports Nutrition, 2014. 11(1): p. 20.
75. Maxwell, C. and S.L. Volpe, Effect of zinc supplementation on thyroid hormone function. A case study of two college females. Ann Nutr Metab, 2007. 51(2): p. 188-94.
76. Mielgo-Ayuso, J., et al., Iron supplementation prevents a decline in iron stores and enhances strength performance in elite female volleyball players during the competitive season. Applied Physiology, Nutrition, and Metabolism, 2015. 40(6): p. 615-622.
77. Godar, D.E., R.J. Landry, and A.D. Lucas, Increased UVA exposures and decreased cutaneous Vitamin D(3) levels may be responsible for the increasing incidence of melanoma. Med Hypotheses, 2009. 72(4): p. 434-43.
78. Slavin, J.L. and B. Lloyd, Health Benefits of Fruits and Vegetables. Advances in Nutrition: An International Review Journal, 2012. 3(4): p. 506-516.
79. Killer, S.C., A.K. Blannin, and A.E. Jeukendrup, No evidence of dehydration with moderate daily coffee intake: a counterbalanced cross-over study in a free-living population. PLoS One, 2014. 9(1): p. e84154.
80. O’Brien, C. and F. Lyons, Alcohol and the Athlete. Sports Medicine, 2000. 29(5): p. 295-300.
81. McDonald, L. The baseline diet 2009: Part 1. 2009; Available from: http://www.bodyrecomposition.com/muscle-gain/the-baseline-diet-part-1.html/
82. Kraft, J.A., et al., The influence of hydration on anaerobic performance: a review. Res Q Exerc Sport, 2012. 83(2): p. 282-92
83. McDonald, L. (1998). The ketogenic diet. Austin, TX: Body Recomposition.
84. Klok MD, Jakobsdottir S, Drent ML. The role of leptin and ghrelin in the regulation of food intake and body weight in humans: a review. Obes Rev. 2007;8(1):21–34. doi:10.1111/j.1467-789X.2006.00270.x.
85. Rexford S. Ahima. Revisiting leptin’s role in obesity and weight loss. J Clin Invest. Jul 1, 2008; 118(7): 2380–2383
86. Mathieson RA, Walberg JL, Gwazdauskas FC, Hinkle DE, Gregg JM. The effect of varying carbohydrate content of a very-low-caloric diet on resting metabolic rate and thyroid hormones. Metab Clin Exp. 1986;35(5):394–398.
87. Dirlewanger M, di Vetta V, Guenat E, Battilana P, Seematter G, Schneiter P,Jéquier E, Tappy L. Effects of short-term carbohydrate or fat overfeeding on energy expenditure and plasma leptin concentrations in healthy female subjects. Int J Obes Relat Metab Disord. 2000 Nov;24(11):1413-8.
88. High-fat meals reduce 24-h circulating leptin concentrations in women. P J Havel, R Townsend, L Chaump and K Teff.doi: 10.2337/diabetes.48.2.334. Diabetes February 1999 vol. 48 no. 2 334-341
89. McDonald, L., A Guide To Flexible Dieting. 2005: Lyle McDonald Publishing.
90. Wing, R.R. and R.W. Jeffery, Prescribed “breaks” as a means to disrupt weight control efforts. Obesity Research, 2003. 11(2): p. 287-291.
91. Doucet, E., et al., Evidence for the existence of adaptive thermogenesis during weight loss. Br J Nutr, 2001. 85(6): p. 715-23. 
92. Rosenbaum, M., et al., Long-term persistence of adaptive thermogenesis in subjects who have maintained a reduced body weight. American Journal of Clinical Nutrition, 2008. 88(4): p. 906-12.
93. Levine, J.A., N.L. Eberhardt, and M.D. Jensen, Role of Nonexercise Activity Thermogenesis in Resistance to Fat Gain in Humans. Science, 1999. 283(5399): p. 212-214.
94. Trexler, E.T., A.E. Smith-Ryan, and L.E. Norton, Metabolic adaptation to weight loss: implications for the athlete. J Int Soc Sports Nutr, 2014. 11(1): p. 7.
95. Loucks, A.B. and M. Verdun, Slow restoration of LH pulsatility by refeeding in energetically disrupted women. Am J Physiol, 1998. 275(4 Pt 2): p. R1218-26.
96. Olson, B.R., et al., Short-term fasting affects luteinizing hormone secretory dynamics but not reproductive function in normal-weight sedentary women. J Clin Endocrinol Metab, 1995. 80(4): p. 1187-93.
97. Harvie, M., et al., The effect of intermittent energy and carbohydrate restriction v. daily energy restriction on weight loss and metabolic disease risk markers in overweight women. British Journal of Nutrition, 2013. 110(8): p. 1534-47.
98. Varady, K.A., Intermittent versus daily calorie restriction: which diet regimen is more effective for weight loss? Obes Rev, 2011. 12(7): p. e593-601.
99. Friedman, J., P.D. Neufer, and G.L. Dohm, Regulation of Glycogen Resynthesis Following Exercise. Sports Medicine, 1991. 11(4): p. 232-243.
100. Ballor, D.L., et al., Resistance weight training during caloric restriction enhances lean body weight maintenance. Am J Clin Nutr, 1988. 47(1): p. 19-25.
101. Helms, E.R., A.A. Aragon, and P.J. Fitschen, Evidence-based recommendations for natural bodybuilding contest preparation: nutrition and supplementation. Journal of the International Society of Sports Nutrition, 2014. 11(1): p. 20.
102. Schoenfeld, B.J., A.A. Aragon, and J.W. Krieger, Effects of meal frequency on weight loss and body composition: a meta-analysis. Nutr Rev, 2015. 73(2): p. 69-82.
103. Stote, K.S., et al., A controlled trial of reduced meal frequency without caloric restriction in healthy, normal-weight, middle-aged adults. Am J Clin Nutr, 2007. 85(4): p. 981-8.
104. Leidy, H.J., et al., The influence of higher protein intake and greater eating frequency on appetite control in overweight and obese men. Obesity (Silver Spring), 2010. 18(9): p. 1725-32.
105. Arciero, P.J., et al., Increased protein intake and meal frequency reduces abdominal fat during energy balance and energy deficit. Obesity (Silver Spring), 201. 21(7): p. 1357-66.
106. Farshchi, H.R., M.A. Taylor, and I.A. Macdonald, Regular meal frequency creates more appropriate insulin sensitivity and lipid profiles compared with irregular meal frequency in healthy lean women. Eur J Clin Nutr, 2004. 58(7): p. 1071-7.
107. Iwao, S., K. Mori, and Y. Sato, Effects of meal frequency on body composition during weight control in boxers. Scand J Med Sci Sports, 1996. 6(5): p. 265-72.
108. Munsters, M.J. and W.H. Saris, Effects of meal frequency on metabolic profiles and substrate partitioning in lean healthy males. PLoS One, 2012. 7(6): p. e38632.
109. Taylor, M.A. and J.S. Garrow, Compared with nibbling, neither gorging nor a morning fast affect short-term energy balance in obese patients in a chamber calorimeter. Int J Obes Relat Metab Disord, 2001. 25(4): p. 519-28.
110. Verboeket-van de Venne, W.P. and K.R. Westerterp, Influence of the feeding frequency on nutrient utilization in man: consequences for energy metabolism. Eur J Clin Nutr, 1991. 45(3): p. 161-9.
111. Farshchi, H.R., M.A. Taylor, and I.A. Macdonald, Decreased thermic effect of food after an irregular compared with a regular meal pattern in healthy lean women. Int J Obes Relat Metab Disord, 2004. 28(5): p. 653-60.
112. Aragon, A.A. and B.J. Schoenfeld, Nutrient timing revisited: is there a post-exercise anabolic window? Journal of the International Society of Sports Nutrition, 2013. 10(1): p. 5.
113. Conley, M.S. and M.H. Stone, Carbohydrate ingestion/supplementation for resistance exercise and training. Sports Med, 1996. 21(1): p. 7-17.
114. Haff, G.G., et al., Carbohydrate supplementation attenuates muscle glycogen loss during acute bouts of resistance exercise. Int J Sport Nutr Exerc Metab, 2000. 10(3): p. 326-39.
115. Haff, G.G., et al., Carbohydrate supplementation and resistance training. J Strength Cond Res, 2003. 17(1): p. 187-96.
"Dat gevoel na een workout is magisch, altijd met véél meer energie dan ervoor, dat voldane moment gun ik iedere vrouw" 
Powered By ClickFunnels.com