Ontmoet de coach

Wie is Paula den Blanken?

Mijn levensdoel is om jou weer in je kracht te zetten, zowel mentaal als fysiek

Wie ben ik?

We kennen ze allemaal wel: de ‘vrouwen met veel overgewicht worden slank’ verhalen.

Deze zijn super inspirerend en laten zien dat alles mogelijk is, maar mijn verhaal is anders.

Ik was een luie bankhangende, rokende meid met een zwaar negatieve mind die heel Fit, gezond, gelukkig en zelfverzekerd is geworden!

Lees hier....

MIJN VERHAAL…

Het was in 2012. Ik kwam net uit een relatie van 7 jaar, rookte als een ketter en bleef het liefste thuis met de gordijnen dicht. Ik zat niet lekker mijn vel, had nul vormen in mijn lichaam en voelde mij grauw. Op een dag liep ik in de supermarkt en zag een vrouw met een prachtig fit lichaam en een stralende lach op de voorkant van de Woman’s Health staan. Ze stond daar zwaar zelfverzekerd in haar bikini.

Ik bleef maar staren naar haar… En een vijf minuten later popte het in mij op dat ik iets moest gaan doen, veranderen, wat anders, het roer moest om. Ik was toen 28 jaar, het leven leefde mij in plaats van andersom. Ik kwam thuis en ging gelijk wat oefeningen doen. Thuis op een matje. Geen idee wat ik aan het doen was, maar ik dacht dat dit mij fit ging maken.

Het leek mij een goed idee om lid te worden van een sportschool om cardio te doen. Fit worden is toch cardio doen? Dat is wat je de fitte vrouwen zag doen. Maar oh wat vond ik het eng om naar een sportschool te gaan! Dan ben ik daar en dan? Geen idee wat ik moet doen! Tussen al die al wel fitte mensen, bleh! Maar toch gaan is dat mijn grootste levensverandering geweest. Beetje bij beetje begon mijn lichaam te veranderen, maar ik werd juist slapper en leger dan krachtiger en meer gevormd. En dat laatste, dat is wat ik wilde. Ik wilde mijzelf weer krachtig voelen.

Al snel

ging ik mij meer en meer verdiepen in echt Fit worden.

Hoe krijg ik meer uithoudingsvermogen, voel ik me fitter, word ik sterker en sneller en vooral hoe krijg ik weer energie in dat lichaam?!!!!!!!

Ik ben veel gaan lezen over voeding en dit gaan uittesten. In mijn journey heb ik heel veel gepuzzeld wat wel en niet werkte. Eerst ben ik minder gaan eten, toen heb ik een tijd de koolhydraten en mijn vetten eruit geschrapt. Wauw, dit was niet zo’n goed idee!!

Maar beetje bij beetje

ontdekte ik wat wel werkte

Als ik iets niet fijn vond veranderde ik dit.

Op een gegeven moment wilde ik alles zo perfect mogelijk doen: de trainingen, mijn voeding, mijn slaap, mijn alles. Totdat ik erachter kwam dat ik mezelf weer aan het kwijtraken was omdat ik niet “dat perfecte” kan zijn. Want ik geniet zo van mijn chocola, een wijntje en uiteten!

Dus werd ik zwaar innovatief in het puzzelen hoe ik er wél voor kon zorgen dat ik heel fit werd en bleef, met een strak goed gevormd lichaam, maar ook die Tony’s eens per week kan eten of… mjam ik zie nu heel veel lekkers voor me, haha! En geloof me, ik eet nu drie keer zoveel dan in 2012! Voeding zie ik nu als liefde aan mezelf geven met de energie die het nodig heeft.

Ik kwam erachter dat het niet gaat om perfect te zijn; het gaat erom dat je de beste en de leukste “IK” van jezelf maakt, zowel mentaal als fysiek. En dat regel één is dat je jezelf op nummer één zet!

En dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want jarenlang heb ik mijn eigen geluk in de weg gestaan! Ik heb heel lang aan mezelf getwijfeld. Ik was de sip kijkende meid in de spiegel, ik vond mezelf het niet waard om Fit te zijn.

Mijn lifestyle gaat om mezelf letterlijk in mijn kracht zetten, dit gun ik jou ook

Ik vind het fantastisch dat ik mijn passie voor de sport, de manier van eten en denken met jou kan delen. Ik gun jou ook een“in control”, happy en vrij leven. Weer die lach op je gezicht als je in de spiegel kijkt met een mega smile omdat je je zo energiek voelt!

En onthoud: voordat je pas liefde aan iemand anders kan geven moet je eerst jezelf super goed verzorgen. Neem de tijd om te trainen en gezond te eten. Zonder ellendige dieeten, zonder jo-jo effect, zonder sappenkuur, zonder restricties. Dit is niet egoïstisch maar een basis waar al het moois begint. Je zal zoveel meer energie hebben en daardoor zoveel meer te geven hebben voor de mensen waar je van houdt.

“Mijn lifestyle gaat niet alleen om fit zijn, het gaat om mezelf letterlijk in mijn kracht zetten en zelfs nog meer over mijn mind”. Want voordat je in de sportschool staat gaat er nog een heel proces vooraf en dat is vooral in je hoofd! Hoe kan jij er nu voor zorgen dat je wel in de gym staat wanneer dit de planning staat en jezelf erna een mega energie-bom geeft als cadeautje.

Dat elke keer doen, doen fitte mensen makkelijker dan minder fitte mensen en serious, ik ga je hierbij helpen maar jij gaat het allemaal zelf doen en ervaren. Can’t wait to start!