8 Weken Bikini Plan

Play Video

Wil jij deze zomer zelfverzekerd in je bikini op het strand lopen?

Nu slechts €29,95 - Normaal €69,95!

WAT IS INBEGREPEN IN HET 8 WEKEN Bikini Plan

Training & Oefeningen

Ontvang voor 8 weken lang uitgewerkte trainingsschema's waar we jou stap-voor-stap de oefeningen in details uitleggen. Dit doen we aan de hand van beeldmateriaal zodat jij het maximale uit je trainingen kunt halen! Geschikt voor elk fitnessniveau, met mogelijkheden om thuis of in de sportschool te trainen.

Voeding & Supplementen

We leren jou hoe jij je caloriebehoefte berekent en hoe jij jouw eigen voedingsschema's kunt maken. Daarnaast ontvang je advies over supplementen en geven we jou kortingscodes zodat je geld op supplementen kunt besparen!

Mindset Coaching

Versterk je mindset met ons uitgebreide stappenplan voor mentale kracht. Ontwikkel discipline en technieken die nodig zijn om je fitness- en gezondheidsdoelen te bereiken en te behouden.

Community Support

Toegang tot een exclusieve Facebookgroep biedt een gemeenschap van ondersteuning waar je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen. Digitale toegang tot het programma zorgt ervoor dat je het overal en altijd kunt gebruiken op je favoriete apparaten.

Succesverhalen

Tica Hessing Client

Ik durf weer zelfverzekerd in mijn bikini over het strand te lopen!

Suzanne Reekers Client

Ik begrijp eindelijk hoe voeding werkt en heb geleerd om mijn eigen voedingsschema te maken.

Ciske Fire Arrow Client

In 8 weken bijna 3 kilo kwijt. Ik voel me meer zelfverzekerd!

Wie heeft dit programma gemaakt?

Vele vrouwen streven naar gewichtsverlies maar behalen niet de gewenste resultaten. Als expert heb ik mij toegelegd op het exclusief begeleiden van vrouwen, met trainingen zowel in Nederland als daarbuiten, omdat het vrouwenlichaam unieke eisen stelt. Mijn programma omvat evidence-based krachttraining, persoonlijke voedingsadviezen, en effectieve mentale coaching. Dit alles bied ik aan om vrouwen te helpen krachtiger en zelfverzekerder in het leven te staan, zowel online als offline. Dit e-book biedt toegang tot mijn methoden die jou binnen enkele weken een vrijer gevoel en een gelukkiger lichaamsbeeld zullen geven.

Paula den Blanken