Het Powervrouw Mindset event
Van onzeker, perfectionistisch en leven vanuit andere meningen naar 
een krachtige, stralende, positieve en zelfverzekerde powervrouw
Event datum: Zaterdag 8 februari van 13.30u tot 21.00u - inclusief diner!
Leer in één dag hoe jij jouw mindset kan omturnen zodat je kunt gaan leven vanuit jouw eigen kracht!

Geen onzekerheden en (faal)angst meer! Niet meer leven vanuit een ander en minder in je hoofd zitten. 

Durf echt jezelf te zijn en leer hoe jij dit kunt inzetten om veel meer gewaardeerd te worden en je hier veel minder voor hoeft te werken.
"Paula en Frank delen kennis met je en die is echt goud waard. Van mij mocht deze dag veel langer duren, zo interessant vond ik het."
Pascalle Wijtsels
"Leren anders te denken. Ik kan er direct de dag erna mee aan de slag! Wat een bevrijding is dit event"
Ilonka Poelstra
"Aan het einde van de dag ging ik vol energie met een persoonlijk stappenplan naar huis"
Leotine Tenty
WAT is het POWERVROUW mindset event?
Het POWERVROUW mindset event wordt gegeven door Paula en Frank den Blanken en is hét event voor vrouwen die veel zelfverzekerder in het leven willen staan. Er zijn veel events die ingaan op mindset, maar tijdens dit event gaan we in een veilige omgeving in op persoonlijke situaties. Je leert op een totaal andere kijken naar jezelf, maar ook op jouw omgeving en situaties te krijgen. 

 Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
  • ​Hoe je ervoor zorgt dat je in alle situaties  emotioneel stabiel blijft. 
  • ​Hoe je veel zelfverzekerder kunt zijn.
  • ​ Je niet meer leeft vanuit perfectionisme.   
  • ​Hoe jij jezelf op nummer 1 zet zonder een ander tekort te doen.  
  • ​Hoe je in alle situaties positief kunt blijven denken.
  • ​Hoe je ervoor zorgt dat jij jouw doelen ook echt daadwerkelijk behaald!
  • ​Leer hoe je veel meer van jezelf kan houden.
  • ​Leer wat energiezuigers en energiegevers zijn in je leven.
Alle gegeven onderdelen zijn wetenschappelijk onderbouwd. Aan het einde van het event ontvang je een 90 dagen stappenplan zodat je de opgedane kennis steeds meer in je leven kan gaan toepassen. 
Je leert niet positief te denken!
Tijdens het event ga je niet positief leren denken. Als ik positief denk dan staat er morgen een miljoen op mijn rekening en leef ik tussen de palmbomen (-:

Wat ik je wel ga leren is om in elke situatie een powervrouw te zijn. Je emoties onder controle te hebben, doen wat op dat moment goed is voor jou, niet te overdenken en te leren leven uit je kracht. 

Haal jij ALLES uit jezelf?

De reacties van inmiddels meer dan 50 deelnemers zijn overduidelijk: Het Powervrouw Mindset event is een life-changing event! Hoe kan een dag zoveel impact hebben? Lees de vele reacties onderaan deze pagina. Wil jij ook een hele dag intensief aan de slag gaan Paula en Frank den Blanken en ontdekken hoeveel je meer uit jezelf kunt halen? Hoe jij veel meer vanuit jouw kracht in plaats jouw angst kunt gaan leven?

Een interactieve dag met gelijkgestemden!

Ik vertel je uit mijn eigen ervaring, hoe ik van zwaar depresief naar een succesvolle onderneemster ben gekomen als spreker, life en fitness&voedingscoach voor vrouwen in Nederland en België. 

Je gaat niet alleen luisteren, je gaat vooral zelf veel denken en doen. Je gaat nieuwe kaders bepalen voor jouw nieuwe leven als Powervrouw. Het is een interactieve dag over anders leven met minder zorgen, communicatievaardigheid, groei, persoonlijk succes en persoonlijk leiderschap als vrouw zijnde. 

 Wat vonden deelneemsters van het  Powervrouw mindset event?

Er zijn veel Obstakels in mijn leven die mij weerhouden van mijn doelen, waardoor ik überhaupt niet verder kan komen... of wauw ik kan zo veel bereiken er staat een wereld voor me open, alles wat niet met mijn doel te maken heeft is afleiding. Is het egoïstisch nee.. Het is self love kiezen voor jezelf.

 
Dit is precies de reden waarom bepaalde dingen in mijn leven niet lukte ik had geen flauw idee had je dit kunt letterlijk mindsetten. Hoe je dit kan aanpakken en mee om te gaan kan Paula je precies vertellen. Aan welke touwtjes je mag trekken om mee aan de slag te gaan en jezelf maar zeker ook JOUW doelen in je leven ineens tastbaar worden. En je eens heel groot MAG denken.
Het is maar net hoe en vanaf welke hoek je een gedachte benaderd. Ineens in alles mogelijk: als je het mindset.

Ik heb deelgenomen aan de mindset dag omdat ik struggles heb zoals: 1) Perfectionistisch ben waardoor het zijn eigen leven lijd en ik niet aan bepaalde dingen toe kom.

2) Ik heel snel beren op de weg zie. Ik geef je een voorbeeld: mijn vriend is een groot denker, hij wilt graag nieuwe dingen uitproberen en risico's nemen. Waarvan ik zonder dat ik het door had hem tegen hou in zijn doelen en gelijk onderuit haal. Nee, dat moeten we niet doen kost veel geld.. we hebben het toch goed... Waarom zouden we dat proberen het is prima zo.. Stel nou dat we het proberen en het pakt slecht uit dan hebben we het slechter als nu dus doe maar niet...

Door deze dag heb ik leren begrijpen waarom iets andere wel lukt en mij niet. Het was een mega fijne ook emotionele dag kan ik wel zeggen. Het doet iets met je bewust zijn en geeft je een compleet andere visie van je eigen gedachtes struggles die je jezelf aanpraat. #mindfuck

Everbody!! Als je iets wilt doen met die beren op de weg, negatieve gedachtes, voor iedereen die zichzelf voor 100% op nummer 1 wil zetten en zich tegelijkertijd schuldig voelt. Het zou een vak op de basisschool moeten zijn!

Jij bent een wereld vrouw!

Alyssa
WANNEER IS HET EVENT?
Zaterdag 8 februari 2020
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
Programma zaterdag 8 februari 2020: 

🕐12.30 - 12.45
Ontvangst

🕐12.45 - 14.00
Persoonlijke analyse & Omgaan met emoties
Lagen van je mindset
Focus verleggen

🕐14.00 - 14.15
Break

🕐14.15 - 16.00
Het leven als een Powervrouw /Jouw blokkades
De 6 stappen voor jouw mooiste leven

🕐16.00 - 16.15
Break

🕐 16.15 - 18.00
Afsluitende ronde

🕐18.30 - 21.30
Diner
WAAR WORDT HET EVENT GEGEVEN?
De opleiding wordt gegeven op het volgende adres:

Merweplein 3, Nieuwegein
Sportcomplex Merwestein
WAT IS DE INVESTERING OM EEN POWERVROUW TE WORDEN?
De investering voor het event is € 349,- (incl. btw)

 Wat vonden deelneemsters van het  Powervrouw mindset event?

Beste Paula,
Super bedankt voor de geweldige dag gister! Enorm genoten en veel handvatten geleerd om verder te kunnen.

Ik heb deelgenomen aan de mindset dag omdat ik meer aan mezelf wil werken en daar de juiste handvatten voor aan het zoeken was. En hoe mooi is dat om te volgen bij Paula, de vrouw waar ik enorm naar opkijk en als voorbeeld ziet en mij ook coacht op sport gebied. 

Ik ben blanco de dag in gegaan en het was geweldig, een stap verder naar de MIJ die ik wil zijn, hoe je negatieve dingen kan omzetten in positieve dingen. Maar ook dat je moet doen waar je goed in bent en wat je echt leuk vind. Je kan meteen aan de slag met de informatie die je krijgt. Raad het aan iedereen aan die aan zichzelf wilt werken en vooral gelukkig wil zijn!

Iedereen mag er zijn.. als je maar in jezelf gelooft!

Nogmaals duizend maal dank!

Liefs Amberley

Lieve Paula!
 
Bedankt voor je fijne en oprechte woorden. Wat ben ik dankbaar dat ik jou ooit op Facebook per toeval tegenkwam! Ik heb met mijn lichaam/geest nog nooit zo veel bereikt als nu. Bedankt hiervoor! 

Ik kan de mindsetdag aan iedereen aanbevelen omdat er onderwerpen aan bod komen die letterlijk voor iedereen gelden. Paula en Frank delen kennis met je en die is echt goud waard. 

Van mij mocht deze dag veel langer duren, zo interessant vond ik het. Daarnaast vind ik het fantastisch dat er op deze manier een netwerk word opgebouwd voor vrouwen met gelijke doelen. Het was het allemaal waard en als er nog zoiets komt, ben ik er zeker bij! Whoew! 
 
Lieve groetjes Pascalle 


Beste Paula, 
Wat een fijne dag was het zaterdag! Fijne veilige omgeving/groep waar van alles besproken kon worden. Herkenbare verhalen en situaties.
 
Waarom ik me had aangemeld: sporten inplannen enz gaat me goed af, maar ik merkte dat mindset , slaap, stress van grote invloed zijn op je prestaties en welbevinden. Hier wilde ik dus meer van weten. Zoals de negatieve stemmetjes, omgaan met de "saboteurs uit je omgeving, negatief zelfbeeld, het ouder worden, nog erbij willen horen. 

Wat ik ervan vond: herkenbaar door de andere verhalen, dus geruststelling ( ik ben niet de enige). Maar vooral het op een fijne manier van doorvragen door jullie kwamen we tot omdenken! Leren anders te denken. In kleine stapjes aan de slag hiermee. Ik kan er direct de dag erna mee aan de slag! Het dansje in de ochtend doen, gesprek aangaan met leiding gevende, tv op tijd uit, blz gaan lezen. Praktische tips dus. Maar vooral het omdenken was verhelderend.

Voor wie is deze dag geschikt: ieder die al op een gerichte manier bezig is met sporten, van alle leeftijden en in verschillende levensfasen. 

Nog een tip: doosje tissues achter de hand houden, want ik heb wel wat traantjes gehad bij de verhalen van de anderen...geprobeerd om ze onzichtbaar te wissen, omdat ik de groep nog niet zo goed kon inschatten. De verhalen van Sammie en van diegene waarvan haar man golfde ( naam even kwijt) deden me wel wat. 

Dank voor jullie inzet, betrokkenheid en spiegelende houding.

Met vriendelijke groeten
Ilonka Poelstra
PijnackerVEEL GESTELDE VRAGEN
"Wat is het Powervrouw mindset event?"
Het Powervrouw mindset event is een life-changing live event met Paula den Blanken. Van 's middags 12.30 tot ‘s avonds 21.30 uur. Tijdens dit event ga je aan de slag met jezelf. Je zult jouw eigen belemmerende patronen leren herkennen. Vervolgens leer je hoe jij die kunt doorbreken. Je zult helder krijgen wat jij graag wilt doen en hoe je dit kunt realiseren. Er zijn al veel vrouwen die hebben deelgenomen aan het even  en hun levens zijn voorgoed positief veranderd. Het is een uniek evenement voor persoonlijke ontwikkeling speciaal en alleen voor vrouwen.
Wat mag je meenemen naar het event?
Een hele goede wil en een open mind. Voor eten en drinken wordt op locatie gezorgd. Zorg ervoor dat je om 12.30 uur geluncht hebt dan kunnen we gelijk starten. 
Savonds gaan we dineren (zit bij het ticket inbegrepen ter waarde van 90 euro).

Wellicht is het verstandig om een proteinbar mee te nemen. Je ontvangt van ons een notitieboekje en een pen, zodat je aantekeningen kunt maken. Je ontvangt ook een uitgebreid werkboek met alle informatie. 
Voor wie is het event geschikt?
Het Powervrouw mindset event is geschikt voor alle vrouwen die alles uit zichzelf en het leven wilt halen ongeacht leeftijd of huidige situatie! Het is wel van belang dat je gemotiveerd bent en actief meedoet. Het is vooral een programma voor persoonlijke ontwikkeling, maar het gaat ook over ondernemerschap en het behalen van betere resultaten. Tijdens deze dag krijg je een beter zelfinzicht, het gaat over verbetering van je communicatievaardigheid en uiteindelijk gaat het erom dat je de kwaliteit van je leven zult verbeteren. Veelal worden persoonlijke problemen en conflicten opgelost. Deelnemers gaan met een verhoogd energieniveau weg bij dit event, ze gaan gezonder en bewuster leven en behalen betere resultaten op vele gebieden.
Wanneer is het event precies?
Het Powervrouw mindset event vindt plaats op 8 februari in DeMIX in Nieuwegein, we gaan dineren bij DownUnder - ook in Nieuwegein. Het is een intensief programma. Wij raden je aan uitgerust aan het event te starten met voldoende nachtrust.  We raden af om ‘s avonds naar huis te gaan om te voorkomen dat je uit de vibe van het event raakt.
Welk resultaat mag ik verwachten?
Je gaat nieuwe inzichten krijgen die je leven positief zullen veranderen. Je zult anders gaan denken. Beter gaan communiceren. Je leert hoe je beter met andere mensen kunt omgaan. Hoe je meer je leven kunt inrichten zoals jij dat wilt. Je krijgt helderheid in je belemmerende patronen en hoe je die doorbreekt. Veel mensen maken na dit event belangrijke keuzes die hun leven voorgoed (in positieve zin) veranderen. Dat kan zijn op het gebied van hun werk en financiën, relaties, vrije tijd, reizen, of zingeving. Mijn motto: Straal wanneer je jezelf in de spiegel kijkt, niet alleen door wat je ziet en hoe energiek je je voelt, maar ook hoe trots je op jezelf bent!! 
"Moet ik al coaching volgen om mee te mogen doen aan het event?"
Zeker niet! Het event is voor alle vrouwen, ook voor de vrouwen die ik niet één op één begeleid met coaching. 
Is het mogelijk de opleiding in termijnen te betalen?
Helaas is het niet mogelijk om in termijnen te betalen
Kan ik op factuur betalen / een factuur ontvangen voor mijn werkgever omdat die voor mij betaalt, i.p.v. in de shop te boeken?
Ja, dit is mogelijk. Stuur hiervoor een mail naar info@pauladenblanken.com
Kan ik alvast een plek reserveren en later betalen?
Nee, reserveren is niet mogelijk. Pas na boeking en betaling in de shop staat er officieel een plek op je naam. Je kan je hier aanmelden om op de pre-sale list te komen, hierdoor maak je eerder kans op een plek.
Wat gebeurt er als ik onverwachts een dag niet kan; kan ik die dag dan inhalen?
Helaas is inhalen op een andere datum niet mogelijk aangezien het event maar 2x per jaar worden gegeven. Het is dus van groot belang de eventdatum goed te noteren en absoluut vrij te houden.
Het Powervrouw mindset event start in:
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
AANMELDEN VOOR HET EVENT:
Zodra je de  betaling hebt voltooid ben je aangemeld voor het event. Met je aanmelding bevestig je een plek voor de data. 
Er is plaats voor maximaal 25 deelnemers

Vol = Vol!
Copyright 2019 - Pauladenblanken.com