Gratis E-book
door Paula den Blanken...

Gratis E-book door Paula den Blanken...

ONTDEK Mijn 3 geheimen voor een strakke buik

Ik wil vrouwen weer laten stralen als ze zichzelf in de spiegel bekijken, niet alleen door wat ze zien maar ook hoe ze zich voelen.

Wat ga je leren?

SPORTEN

Is het belangrijk om tientallen buikspieren oefeningen te doen? En moet ik nu zwaar of licht trainen? Ik leg je uit wat de invloed sporten is en hoe je dit eenvoudig kunt doen zonder dat je dagelijks uren in de sportschool hoeft te staan!

VOEDING

Er zijn steeds meer diëten in de wereld bekend, de ene nog extremer dan de andere. Maar om een slanke taille te krijgen is dit helemaal niet nodig. Ik wil je graag laten zien wat er echt nodig is en hoe jij nog steeds lekker kunt eten terwijl jij jouw doel behaalt!

MINDSET

Dit is waarschijnlijk niet je eerste poging naar een strakke buik en je motivatie is mogelijk een stuk lager dan een tijdje terug. Dan wil ik jou laten zien hoe je met een juiste mindset jouw doel kunt behalen, wat voor gevolg dat gaat hebben en hoe dat eruit ziet!

Voordat ik bij Paula terecht kwam had ik al aardig wat "dieet" pogingen gedaan inclusief alle bekende "yo yo" effecten. Toen ik begon bij Paula woog ik 88 kilo. Ik was wel al 4 keer per week aan het trainen, alleen zonder plan en juiste technieken.

Op het gebied van voeding wist ik ongeveer niets. Ik had wel van macro's gehoord, maar hoe ik het zelf kon toepassen, geen idee!🤷‍♀️

Ik wilde zichtbaar maken waar ik zo hard voor werk. En daar was ene Paula die mij tagde in een bericht op Instagram. Ik besloot om een berichtje te sturen. Ze belde voor een kennismaking, legde uit wie ze was, wat ze deed, vroeg wie ik was en wat mijn doelen waren. Dit gesprek en de kennis die deze vrouw in huis had deden mij besluiten de stap te zetten.

Ik volg nu het Sunshine traject bij Paula. Coaching op voeding, training & mindset. Het is één van de beste dingen die ik tot nu toe gedaan heb voor mezelf. Inmiddels ben ik 15 kilo lichter, begrijp ik hoe voeding werkt en ik train veel efficiënter. Ik ben eindelijk trots op mijn lijf en hoe het eruit ziet maar vooral om wat het kan.

Het meest belangrijke is het gevoel en niet de looks. Ik heb super veel energie, ben veel actiever en productiever.

Dat zorgt dan weer voor zoveel zelfvertrouwen. Het gave domino effect van jezelf verzorgen met de juiste voeding en training gaat zo veel verder dan alleen je fysiek of de spiegel!

Maar zonder hulp en de kennis van Paula was ik niet veel verder gekomen. Ik gun dit echt iedere vrouw!
Ilse, deelnemer
Team Sunshines