Het Sunshine traject

BAAL je VAN JEZELF ALS je JEZELF IN DE SPIEGEL AANKIJKT?

Wil jij jouw lichaam niet langer meer verhullen?

Ben je klaar

met het zoveelste dieet waarbij je continu honger hebt en geen resultaat boekt voor langere termijn?

Wil jij je weer fijn voelen in je kleding én de regie over je eigen leven terug pakken?

Wil jij jezelf weer op nr. 1 zetten, waardoor je een ander meer kunt geven?

Leer keuzes te maken die goed voor je zijn en mocht het wat minder gaan dan leren wij je gelijk weer op te pakken. Leer hoe je oude patronen kunt doorbreken en nieuwe patronen die bijdragen aan een fit en krachtig persoon kunt aanleren.

Wil je graag met bovenstaande punten geholpen worden, wij zijn er voor je!

Just do it is the key naar succes.

Sunshine

laura aan het woord

Wij hebben een gezamelijke missie!

ONZE VROUWEN ZIJN AMBITIEUS

Wij hebben een gezamenlijke missie! Jou weer laten stralen, je energieker laten voelen dan ooit te voren en het liefst met een behoorlijke dosis aan zelfvertrouwen.

Ik en mijn team willen van jou een Sunshine maken, dit is hoe wij de vrouwen die we begeleiden noemen.

Wij willen dat jij je heerlijk voelt in jouw kleding, jouw lichaam durft te tonen, ook in die nieuwe bikini die je tijdens dit traject voor jezelf waarschijnlijk gaat kopen (-:

En misschien voel jij je totaal nog niet zo als hierboven omschreven staat. Great, dan ben je op het goede adres. Wij zullen er voor je zijn!

Een leven zonder eetbuieën,

je eigen keuzes kunnen maken qua voeding omdat je snapt hoe voeding echt werkt.

En wauw, je kan gewoon blijven genieten van jouw stuk chocolade, zelfs tijdens het etentje in je lievelingsrestaurant hoef jij je niet schuldig te voelen.

En vooral, kun je jouw nieuwe lichaam behouden en krijg je geen terugval. Dit is waarvoor we gaan, dit is onze gezamenlijke missie en wij kunnen niet wachten je te leren kennen!

Met training, voeding en mindset gaan ik of een van mijn teamleden je naar jouw persoonlijke doelen toe begeleiden. 

De begeleiding naar jouw fijne lichaam kan zowel op afstand, in een online coachingsvariant, als fysieke 1-op-1 begeleiding.

Tijdens ons intakegesprek bespreken we samen welke vorm van coaching het beste bij jou past, online of ook met fysieke trainingen erbij.

Hoe ziet de coaching eruit?

Persoonlijk

De schema's worden voor jou persoonlijk gemaakt! Op jouw niveau, doelen en specifieke wensen. Alle schema's zijn gemaakt op bewezen feiten, zodat we zeker zijn dat jij jouw doelen gaat behalen.

Wekelijke check-ins

Elke week heb je mininaal één contactmoment met Paula. Tijdens dit moment bespreken we de afgelopen week, en bespreken we de nieuwe doelen voor de aankomende week.

Gedragsondersteuning

Je doel behalen zit vooral in gedrag en patronen. Ook hiervoor krijg je handige tools aangereikt hoe je met mentale struggles kan omgaan.

Wetenschappelijk onderbouwde schema's

De training en voeding schema's zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde onderzoeken. De trainingschema's zijn geschreven met een opbouw om naar jou specifieke doel te werken.

Ondersteuning via WhatsApp

Het voordeel van een online coach is dat zij snel bereikbaar is. Dringende vraag, een moeilijk moment of het delen van een succes. Stuur een WhatsApp bericht en je krijgt antwoord zodat jij weer verder kan!

BONUS!!!!


Wanneer je nu besluit om coaching te gaan volgen bij Paula dan ontvang je een uitgebreide videoserie met inhoudelijke kennis over voeding, training en vooral mindset die ervoor gaan zorgen dat je alles uit de begeleiding gaat halen!

Sunshine

Cassandra aan het woord

"Na jaren van aanmodderen met eten en sporten, was daar voor mij het antwoord; Paula den Blanken. Haar kennis op gebied van voeding en training, in combinatie met haar aanstekelijke enthousiasme en vooral oprechtheid, maken dat je doel ineens wel haalbaar wordt. Je gaat erin geloven, sterker nog, het is niet meer de vraag of je doel behaalt, maar wanneer? Paula onderscheidt zich voor mij van de vele andere coaches die er zijn op dit gebied. Met als resultaat dat ik, die al zo vaak met dit bijltje heb gehakt, nu wekelijks progressie heb, de kilo's echt smelten en het vertrouwen heb dat ik kom waar ik wil zijn!! Het is gewoon zonde dat ik dit niet eerder wist".
Daisy Claassen

Het Sunshine traject

is voor vrouwen uit Nederland en Begië die graag begeleiding willen met het behalen van doelen.

Om jouw doelen, wensen en mogelijkheden te bepalen hebben we een telefonisch intake gesprek. Hierin bespreken we waar jij op dit moment tegenaan loopt en bijvoorbeeld ook hoe lang we nodig hebben om jouw doel te bereiken.

Ook bespreken we welke vorm van coaching het beste bij je past en wat er mogelijk is. Dit kan online coaching op voeding, training en mindset zijn óf vind je het ook prettig om daarnaast fysiek één op één begeleid te worden.

Het Sunshine traject is een programma dat tot 2 1/2 jaar helpt met progressie boeken. Ongeacht of je beginner bent of ervaren.

Paula den Blanken

Waarom zou je voor mijn team gaan?

Aandacht

Mindset

Your radiant smile is my specialty

Experience

Be your own Sunshine!

Ik wil graag een Sunshine worden en weer stralen!

Wie coach ik en wie niet?

dAISY cLAASSEN

Paula is voor mij echt een cadeautje. Cadeautje aan mezelf. Al in week 1 heb ik hardop gezegd, waar was je al die tijd? En met al die tijd bedoel ik vooral de tijd dat ik aan het aanklooien was. Aanklooien, niet eens zozeer met sporten, maar zeker wel met voeding. Balans zoeken in de uitersten, van jezelf alles ontzeggen, naar jezelf alles gunnen, met alle gevolgen van dien. En er niet gelukkiger op worden, je ‘faalt’ immers elke keer. Tenminste zo voelt het. Kortom een verstoorde relatie met betrekking tot eten, niet-eten.Voor mij lag de frustratie vooral bij het stukje dat het voor vele een opgaaf kan zijn om regelmatig te sporten. Voor mij niet, ik vind sporten leuk, en sport al heel lang gemiddeld 5 x in de week. In theorie had ik allang het lijf kunnen hebben die bij het beeld van 5x in de week sporten past. De praktijk liep anders.

Ik heb een paar jaar geleden Personal Body Plan gedaan. Prima concept, niks mis mee, zelfde principe als Paula aanbiedt. En zo zijn er vele die zich op de ( online) coaching markt aanbieden. Met (voor mij) een groot verschil. Paula onderscheidt zich van de anderen.

Je hebt een doel; een bepaald fysiek, een bepaald gewicht….Misschien overbodig om te noemen, maar de enige die dat doel, of droomfysiek gaat behalen ben jijzelf. Kunnen er nog 10 Paula’s online meekijken, jij maakt zelf de keus of je het gaat behalen. Paula biedt je de tools aan, de tools die op maat gemaakt zijn. En vanaf dan is het ‘simpel’, just do it. Klinkt zo simpel, maar als het zo simpel was, waarom was ik met PersonalBodyPlan dan al niet geslaagd?

Omdat Paula mij erin laat geloven, jij kan dit. Ik ga je helpen, we doen dit ‘samen’. Je doel concreet maken, en zelfs met een datum komen waarop je doel gerealiseerd kan zijn. owwkee, now we’re talking! Gewoon een datum hebben. Als jij de tools gebruikt die ik je aanreik, dan weet je, op die datum kan je eindstreep zijn. Paula is oprecht betrokken, en dat maakt ook dat ik, naast mezelf, ook haar niet wil “teleurstellen”. Tussen aanhalingsteken, want er bestaat geen falen of teleurstelling, ook die les leer je.

En die tools gaan verder dan een trainingsschema, en macro berekening. Het is een complete (video) training uitleg, motiverende blogs, of gewoon een simpele quote die je aan het denken zet of waar je om moet glimlachen. Maar ook, bijvoorbeeld de opdracht om elke dag minimaal 10,000 stappen te maken. En wanneer ik daarop reageer, oh dat haal ik makkelijk, antwoordt Paula; ok fijn, ik zie je screenshotjes graag via de app. Dat maakte wel dat ik in het begin, toch nog even moest wachten met mijn huispak aantrekken, en toch mijn schoenen moest aandoen, om een doelloos rondje rond het huis te lopen, want, me and my big mouth…

Inmiddels is het wandelen helemaal geïntegreerd en mijn dagelijkse routine, en word je er heel handig in. Zo handig, dat ik overdrijf met mijn stappen, en Paula dan ook aangeeft, 10.000 is genoeg voor nu. Ga liever wat eerder naar bed.

Lang verhaal kort, sinds ik met Paula in zee ben gegaan boek ik progressie! En het mooie is, ik eet meer dan ik voorheen deed. Dat was eng, maar hee, ook dat is 1 van de tools. En als ik het zo goed zelf kon, dan was ik niet op dit punt.

Dus overgeven, en vertrouwen. En dan is het daar, de progressie, de resultaten. Hoppa. Begint met kleding die lekkerder zit, riemen waar gaatjes bij moeten, mensen die het gaat opvallen. Maar vooral het gevoel wat het jezelf geeft. Het werkt op zoveel vlakken door. Meer energie, mentaal zoveel sterker. Meer motivatie heb je niet nodig… Heb ik mijn doel al behaald? Nee, ik heb zeker nog even te gaan, ga ik mijn doel halen? Een dikke ja!

Ik weet zeker dat er zoveel dames zijn die in mijn schuitje zitten, investeer in jezelf, gun jezelf Paula, het is het zo waard.​

ESTER ROTH

3 maanden geleden heb ik Paula benaderd omdat ik maar geen progressie meer boekte (na al 20 kg te zijn afgevallen). Ik dacht die laatste paar kilo’s doe ik wel even, maar niets bleek minder waar te zijn. En zonder Paula’s steun en advies, was mij dit nog steeds niet gelukt.

Ik begon aan het schema van voeding en sporten en had vrijwel dagelijks even contact met Paula. Dit alleen al was een super ondersteuning, ik kon met alle vragen bij haar terecht en kreeg binnen no time uitgebreid antwoord.

Maar pas na een tijdje kwam bij mij het besef dat bij mij het grootste probleem lag bij de welbekende cravings en hoe hiermee om te gaan.

Toen ik dit met Paula deelde, stelde zij meteen een video call voor om een plan van aanpak op te stellen. Heel erg fijn en persoonlijk; het gaf mij echt een goed gevoel dat er iemand zo betrokken was en meedacht en dit ontzettend helder overbracht zonder eromheen te draaien.

Alle tips en aanmoedigingen hebben mij enorm geholpen, ik voel mij echt een ander mens, en het gevoel dat ik eindelijk weer de juiste mindset heb, voelt alleen al zo sterk en bevrijdend! Ik ben er nog niet maar ik neem al het advies mee in mijn verdere proces. En weet ook dat ik altijd weer bij Paula kan aankloppen voor verdere begeleiding 🙂

Paula, onwijs bedankt, het was echt heel fijn om jouw hulp en steun te krijgen de afgelopen weken, het heeft mij ontzettend geholpen!!! Een eeuwig dankbare klant hier 🙂

Veel gestelde vragen:

A: Ja dat kan. De oefeningen worden op niveau van de individu aangepast.

Ja, de schema’s worden aangepast op jouw leefstijl. Dag- en nachtdiensten hoeven geen nadelig effect te hebben op resultaat, uiteraard wordt hier rekening mee gehouden bij het opstellen van de schema’s.

Elk voedingsschema dat je toegestuurd krijgt, is in eerste instantie een concept en al aangepast naar wat Paula denkt wat haalbaar moet zijn op basis van jouw gegevens. Is de eerste versie van het schema niet haalbaar, dan wordt deze met een revisie aangepast naar wat wel mogelijk is. Hou jij je niet aan het schema, dan wordt er geen resultaat behaald, daarom wordt er altijd voor gezorgd dat het schema haalbaar is. Uit bakjes eten is geen must, in tegendeel! 90% van mijn coachingsklanten eet niet uit bakjes!

Tijdens de intake kun je aangeven wat je niet lust. Hier wordt zeker rekening mee gehouden. Staat er toch nog iets in het schema wat je vergeten door te geven bent en niet lust? Geef het alsnog aan en het wordt aangepast.

Dit hangt van je doel af, in het ene traject hebben supplementen geen toegevoegde waarde en zal ik het ook niet adviseren, in andere trajecten is het een must om een doel op een gezonde manier te behalen. Dit is van veel factoren afhankelijk, het blijft altijd je eigen keuze of je het advies opvolgt. Echter is het van groot belang om te weten of je je wel of niet aan het advies houdt, dit heeft invloed op het resultaat maar ook je gezondheid wat het aller belangrijkste is. De ervaring leert dat niet iedereen de financiële middelen heeft voor het aanschaffen van alle supplementen.

Van eigenlijk elke oefening in het schema staat een hyperlink naar een filmpje waarin je zien welke oefening het is en hoe je deze moet uitvoeren. Deze filmpjes zijn ook op het YouTube kanaal van Paula te vinden.

Je kunt voor en tijdens het traject aangeven wat voor jou per week haalbaar is. Het minimum aantal trainingen dat geadviseerd wordt, is 3 x per week, minimaal 30 minuten.

A: Annuleren kan een week voor het event en krijg je je geld terug, hierna niet. 

Be your own Sunshine!

Ik wil graag een Sunshine worden en weer stralen!