Wanneer je elke dag weer de fout ingaat! Maar dit niet bestaat!

Elke dag ga je weer de fout in, om moedeloos van te worden!

Sochtends heb ik altijd het voornemen om onwijs gezond te eten, om erop te letten en “nee” te zeggen waar nodig.

Maar dan gaat het FOUT!

Dat gaat vaak tot de lunch nog goed, daarna is er toevallig weer iemand jarig, en toevallig gaat dat net bij dat stuk taart wat je wordt aangeboden fout.

En dat woordje fout blijft vervolgens hangen in je hoofd, het maakt nu toch allemaal niet meer uit. Je had een heel gezond diner gepland, maar je hebt zin in iets totaal anders.

Je komt toch langs de supermarkt vanuit het werk en even snel boodschappen doen waar we op dat moment zin in hebben lijkt niet zo’n probleem ineens meer.

In het gangpad van de chocola schreeuwt Tony’s kleur paars, geen, blauw en groen te tegelijkertijd tegemoet als een baby die al een behoorlijke tijd geen fles meer heeft gehad.

Je kijkt ze aan en denkt, ik verlos jullie wel, komt goed babies. De dag is toch al “fout”

Morgen starten we weer “goed”.

Maar wat nou als je onwijs fijn lichaam kan hebben in een wereld waarin geen “goed” of “fout” bestaat?

Wat nou als er een wereld bestaat waarin je ook die taartpunt prima kan hebben.

Wat nou als er een wereld bestaat waarin je rust hebt in wat wel of niet slim is om te eten voor jou doel? En we niet denken in goed of fout maar denken in……sjissel wat fijn dat ik bewust van dit taartje kan genieten en ook nog wat lekker avondeten en het stukje chocola, omdat je weet dat dit je doel niet in de weg staat.

Wanneer Sunshines bij mijn coaching starten is de eerste 2 weken den openbaring, WOW wat mag ik veel eten, wat voel ik mij energiek en HOLI, die weegschaal zakt gewoon!!!!!!!!

Nieuwsgierig geworden wat de coaching voor jou kan betekenen?

Klik op onderstaande banner voor meer informatie. Wauw, ik kijk ernaar uit je te spreken, hoppa en ik hoop dat je een sprankel voelt naar een heel ander lichaam, mega energie en veel trotsheid naar jezelf toe! Daarvan ga je namelijk stralen! Jij weer totaal in regie, dat is waarvoor we gaan.

Tot snel!

Liefs Paula & team.

P.S. Over dat taartje gesproken, wat wellicht  een tip is mocht je ineens hebben dat er vier mensen jarig zijn toevallig. Heb altijd sterke smintjes bij je, neem daar een van. Hoe sterker hoe beter. Deze smaak staat in contrast met zoet waardoor je minder behoefte hieraan hebt. Je tanden poetsen nog beter (-:

Geef een reactie